Satelit Ervěnice

19.04.2015 20:00

Dne 19.4.2015 jsme zajeli s 08' na satelitní turnaj do Ervěnic.
V sestavě Borecký (Růny), Medek (Méďa), Roškanjuk (Roky), Holec (Holy), Šenel (Šeny), Bumba (Daneček), Řezníček (Řéza), Filip (Áda), Janda (Mates).
Z důvodu chybějícího týmu Chomutova se musel změnit časový harmonogram turnaje.

V prvním zápase nám to nevadilo a zaslouženě jsme porazili tým Ervěnice A 1:0. Gól dal Šeny.
V druhém zápase jsme hráli proti silnému týmu MFK Most. I přes vysilující výkon jsme prohráli 0:6.
Ve třetím zápase nám přestal hrát brankář Růny. Trenér ho nekompromisně vystřídal. Nahradil ho srdcem bojovníka Méďa. I v tomto zápase proti týmu FAJM Most jsme prohráli 0:7.
Bez přestávky jsme vstoupili do čtvrtého zápasu proti týmu Litvínova. Po ospalém nástupu jsme rychle prohrávali 0:2. Poté naši borci zabrali a snížili na 1:2. I přes úporný boj se nám nepodařilo vyrovnat a před koncem jsme inkasovali třetí gól. Konečný stav 1:3.
V pátém zápase už byla únava znát. Byl to třetí zápas bez přestávky. Hráli jsme s týmem Ervěnice B. Konečný stav 1:3.

V celkovém hodnocení jsme se umístili na 5. místě.

Děkujeme rodičům za bouřlivou podporu a hráčům za předvedené výkony.
Je vidět, že co se naučí na tréninku, se snaží využít při zápase.
Dnes 19.4.2015 jsme zajeli s 08' na satelitní turnaj do Ervěnic.V sestavě Borecký (Růny), Medek (Méďa), Roškanjuk (Roky), Holec (Holy), Šenel (Šeny), Bumba (Daneček), Řezníček (Řéza), Filip (Áda), Janda (Mates).Z důvodu chybějícího týmu Chomutova se musel změnit časový harmonogram turnaje.V prvním zápase nám to nevadilo a zaslouženě jsme porazili tým Ervěnice A 1:0. Gól dal Šeny. V druhém zápase jsme hráli proti silnému týmu MFK Most. I přes vysilující výkon jsme prohráli 0:6.Ve třetím zápase nám přestal hrát brankář Růny. Trenér ho nekompromisně vystřídal. Nahradil ho srdcem bojovníka Méďa. I v tomto zápase proti týmu FAJM Most jsme prohráli 0:7.Bez přestávky jsme vstoupili do čtvrtého zápasu proti týmu Litvínova. Po ospalém nástupu jsme rychle prohrávali 0:2. Poté naši borci zabrali a snížili na 1:2. I přes úporný boj se nám nepodařilo vyrovnat a před koncem jsme inkasovali třetí gól. Konečný stav 1:3.V pátém zápase už byla únava znát. Byl to třetí zápas bez přestávky. Hráli jsme s týmem Ervěnice B. Konečný stav 1:3.V celkovém hodnocení jsme se umístili na 5. místě.Děkujeme rodičům za bouřlivou podporu a hráčům za předvedené výkony.Je vidět, že co se naučí na tréninku, se snaží využít při zápase.

Zpět